PYRAMIDEN ZEEWOLDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 876 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pyramiden Zeewolde. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 9:28 Kwaliteit is flink verbeterd, kapsalon was goed warm, zelfs heet. Rijkelijk belegd en smaakvol.
12 mei 2024 om 19:03 Als je glutennetwerk niet sterk genoeg is dan zakt je deeg weer in. Als je glutennetwerk (nog) te sterk is, dan krimpt je deeg terug als kauwgom tijdens het stretchen van je pizzabodem. toppings prima maar deeg drama!
11 mei 2024 om 22:59 Altijd tevreden heerlijk eten
7 mei 2024 om 15:03 Klere bedrijf.. krijg verkeerde dingen mee en belove tijden die niet kloppen
4 mei 2024 om 20:06 Prima service en prima kwaliteit
4 mei 2024 om 19:07 Snel bezorgd. En lekker gegeten.
22 apr 2024 om 15:24 Half uur eerder dan gepland bezorgd. Eten was in tegenstelling tot vorige keren goed warm en lekker, we hebben er van goed genoten.
21 apr 2024 om 21:00 Strak op tijd en heel warm. Smaakte heerlijk
19 apr 2024 om 10:59 Extra sausjes erbij kopen heeft geen nut. Word altijd te weinig gegeven dan je hebt besteld.
16 mrt 2024 om 21:28 De pizza die werd bezorgt was niet wat ik had besteld. Telefonisch werd beweerd van wel. Er werd ook geen goede alternatieve oplossing geboden. Nooit meer.
10 mrt 2024 om 18:02 Het was druk..maar zoals gevraagd werd het eten warm gebracht echt fijn. Pizza korst was helaas erg hard..maar verder rest eten wel op smaak en warm bezorgd.
9 mrt 2024 om 20:08 Lang gewacht op eten